Ātrais.lv aicina visus iesaistīties akcijā “Tīrības dienas”
Publicēts 8. oktobrī, 2012.
Ātrais SMS kredīts, kļuvis par akcijas “Tīrības dienas” atbalstītāju, sniedzot atbalstu Latvijas sakopšanas talku organizēšanā un aicinot ikvienu iesaistīties, lai mūsu valsti šaja krāsainajā rudenī padarītu vēl skaistāku, tīrāku un patīkamāku.

Akcija “Tīrības dienas” sākusies šonedēļ un norisināsies visu oktobri. Akcijas laikā iedzīvotāji, valsts iestādes un uzņēmumi tiek aicinātas sakopt un satīrīt ikvienu valsts stūrīti, sākot no savām mājām, uzņēmumiem un pagalmiem, beidzot ar parkiem, pļavām un mežiem.
“Tīrības dienu” mērķis ir mudināt iedzīvotājus ar lielāku atbildību izturēties pret savu valsti, uzturēt tīru un sakoptu, kā arī ar neiecietību izturēties pret tās piemēslotājiem. Tāpat akcijā iesaistīties aicināti uzņēmumi, kopīgiem spēkiem iztīrot Latviju un parādot savu mīlestību pret to.

Ātrais SMS kredīts aktīvi iesaistījies vides sakopšanas akciju organizēšanā, saredzot savu atbildību pret sabiedrību un apkārtējo vidi un iespējas palīdzēt. “Šādas un līdzīgas akcijas, kurās iesaistās ikviens sabiedrības loceklis, lai kopīgiem spēkiem sakoptu un aizsargātu vidi, dzīvnieku un augu valsti, atbalstām ar lielu prieku. Savu biznesu un arī sociālās aktivitātes vēršam uz to, lai palīdzētu cilvēkiem ārkārtas gadījumos, kā arī ikdienā un šādi varam radīt patīkamus dzīves apstākļus Latvijā,” atzīmē „Nordic Finance” rīkotājdirektore Maija Miesniece.

“Uzņēmumu sniegtais atbalsts atkal un atkal atgādina, ka Latvijā ir atbildīgas biznesa kompānijas, kuras iesaistās apkārtējās vides veidošanā, palīdz iztīrīt un sakopt, radot cilvēkiem patīkamus dzīves apstākļus. Tas ir viens no priekšnoteikumiem, lai sabiedrība būtu veselīga un uz attīstību virzīta, tādēļ esam gandarīti, ka uzņēmumi to apzinās un sniedz atbalstu,”atzīst “Tīrības dienu” organizatoru pārstāve Linda Osīte.

Ātrais SMS kredīts ir īstermiņa aizdevums, ko izsniedz bez ķīlas un galvotāja apmērā no 15 līdz 250 latiem ar atmaksas termiņu līdz 30 dienām un iespēju pagarināt atmaksas termiņu. Galvenais Ātrā SMS kredīta pozitīvais aspekts ir iespēja naudu saņemt ļoti ātri un bez liekām formalitātēm. Pirmo reizi ar interneta starpniecību vai klātienē noslēdzot līgumu, turpmāk naudu savā konta iespējams saņemt kaut vai tikai nosūtot īsziņu. Tas padara aizņemšanās un naudas atmaksas procesu ātru, ērtu un piemērotu aizņemtiem un aktīviem cilvēkiem, kas nevar tērēt laiku stāvēšanai rindās vai formalitāšu kārtošanai.

Plašāku informāciju par Ātro SMS kredītu un tā perspektīvām iespējams iegūt šeit: http://www.atrais.lv.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: