Ātrais SMS kredīts klientiem dod iespēju sasildīties ar īpaši kvalitatīviem aitu vilnas izstrādājumiem
Publicēts 18. decembrī, 2012.
Ziemai paliekot aizvien sniegotākai un aukstākai, finanšu kompānija Ātrais SMS kredīts (Ātrais.lv) visiem, kuri līdz šā gada beigām piereģistrēsies uzņēmuma mājaslapā, piedāvā sasildīties, sniedzot iespēju laimēt dažādus pazīstamā koncerna “Eastcon” aitu vilnas izstrādājumus.

“Gaisa temperatūrai aizvien pazeminoties, bet vēja un sniegputeņa stiprumam pieaugot, negribas neko citu, kā tikai sarināties zem segas, siltā istabā, dzerot karstu kakao. Arī mums šajā aukstajā laikā ir svarīgi parūpēties par savu klientu komfortu, tieši tādēļ katram, kurš līdz gada beigām piereģistrēsies Ātrais.lv interneta vietnē, piedāvājam iespēju laimēt siltos “Eastcon” vilnas izstrādājumus, lai aukstos ziemas vakarus padarītu kaut nedaudz mājīgākus,” stāsta „Nordic Finance” rīkotājdirektore Maija Miesniece.

Ātrais SMS kredīts ir īstermiņa aizdevums, ko izsniedz bez ķīlas un galvotāja apmērā no 15 līdz 300 latiem ar atmaksas termiņu līdz 30 dienām un iespēju pagarināt atmaksas termiņu. Galvenais Ātrā SMS kredīta pozitīvais aspekts ir iespēja naudu saņemt ļoti ātri un bez liekām formalitātēm. Pirmo reizi ar interneta starpniecību vai klātienē noslēdzot līgumu, turpmāk naudu savā konta iespējams saņemt kaut vai tikai nosūtot īsziņu.

Iespēju laimēt “Eastcon” vilnas peldmēteļus, spilvenus, čības un segas tiks piedāvāta tiem, kuri līdz gada beigām piereģistrēsies finanšu kompānijas Ātrais SMS kredīts mājaslapā atrais.lv.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: