Aizņemies droši no uzticamākajiem aizdevējiem Latvijā!
Publicēts 4. jūnijā, 2015.
Ilgtermiņa un īstermiņa ātrie kredīti Latvijā ir populārs risinājums nelielu un īslaicīgu finanšu problēmu risināšanai un jau daudzi šādā veidā ir guvuši iespēju atrisināt problēmas, kas sākotnēji šķita nebeidzamas. Par spīti tam, ka sabiedrībā ir sastopami daudz skeptiķi, kuri uzskata, ka šāda veida finansiāla palīdzība tikai noved vēl lielākā purvā, pierādījumu pretējam ir daudz vairāk.

Ātrie kredīti internetā ir vienkāršs aizņemšanās veids, kas neprasa liekus dokumentu kalnus un izniekotu laiku, kas pavadīts stāvot rindās bankās. Viss, kas nepieciešams ir:

  • Interneta pieslēgums;

  • Konts kādā no Latvijas bankām;

  • Aktīvs mobilā telefona pieslēgums;

  • Pastāvīgi ienākumi ar kuriem aizdevumu atmaksāt.

Ātro aizdevēju klienti labprāt pauduši savu viedokli par šo sfēru un to, kādēļ izvēlas tieši ātro aizdevēju pakalpojumus. Zemāk neliels apkopojums par to, kādēļ tieši ātro kredītu sfēra ir labākais risinājums:

  • Lojalitāte. Ideālajā variantā lojalitāte darbojas abos virzienos, kas norāda uz to, ka aizdevējs ir ieinteresēts sadarbībai ar klientu un klients ir ieinteresēts aizdevumu atmaksāt. Šāda sadarbība ir atslēga panākumiem!

  • Lielākā daļa ātro aizdevēju klienti, šo pakalpojumu ieteiks saviem draugiem un radiem, norādot specifiskus aizdevējus ar kuriem paši ir sadarbojušies.

  • Zemas cenas jeb neliela procentu likme, ir daudzu aizdevēju panākumu atslēga. Kredītu kalkulators noteikti, ka palīdzēs vieglāk izprast to, kā tas darbojas un izvēlēties sev piemērotāko aizdevēju.

  • Ir lokāla mēroga aizdevēji un ir tādi, kas savu darbību ir izvērsuši globālāk – Baltijā, Skandināvijā un Eiropā, kā arī ASV. To, cik plašu tirgu censties iekarot, lemj katrs aizdevējs pats, bet tas katra ziņā pierāda tā uzticamību un vēlmi sadarboties.

  • Liela daļa ātro aizdevēju kompānijas, labprāt ņem dalību sociāli atbildīgos pasākumos un arī sponsorēšana nav sveša lieta. Lielisks pierādījums tam, ka aizdevējiem rūp sabiedrības intereses, nevis tikai peļņas palielināšana.

  • Vairāki aizdevēji piedāvā dažādas atlaides ne tikai pirmajam ņemtajam kredītam, bet arī jau pastāvīgajiem klientiem. Parasti atlaides tiek piemērotas procentu maksājumiem, kas tiek piemēroti tiem aizdevumiem, kas pie konkrētā aizdevēja tiek ņemti atkārtoti.

  • Lielākā daļa ātro aizdevēju noteikti atceras par īpašajām un svētku dienām, kurās tiek piemērotas dažādas atlaides un aizdevums var tikt piešķirts bez maksas. Kamēr esat sava ideālā aizdevēja meklējumos, iesakām izpētīt to piedāvājumu tieši šādām reizēm.

  • Laimīgs cilvēks ir atpūties, vesels un tāds, kurš var atļauties sev neatteikt. Tieši šī iemesla dēļ ir ātrie aizdevēji, kuri par pašsaprotamu uzskata savu klientu labklājības celšanu, piedāvājot finansiālu palīdzību un ģenerējot dažādas sabiedrībai aktuālas aktivitātes.

  • Lielākā daļa aizdevēju klientiem savus pakalpojumus piedāvā diennakts aktīvākajā laikā no agra rīta līdz vēla vakaram. Lai arī oficiāli noteikums par to, ka aizdevumus neizsniedz nakts stundās, stāsies spēkā tikai no nākošā gada, vairums šādu praksi piekopj jau salīdzinoši ilgu laiku. Naktīs labāk atpūsties un krāt spēkus jaunai dienai!

  • Termiņa pagarināšana noteikti ir viens no visaktīvāk izmantotajiem pakalpojumiem, kas ir saistīti ar esošu aizdevumu. Šādā veidā ir iespējams atlikt maksājumu neskaitāmas reizes vai arī atmaksāt to pa daļām. Pagarināšanas iespējas pieejamas gan īstermiņa, gan ilgtermiņa aizdevumiem, kas ņemti internetā.

Kā jau augstāk var redzēt, ir gana daudz iemeslu tam, lai izvēlētos par labu šādu pakalpojumu izmantošanai, ja ir radušās finansiālas problēmas, kas parasti ir ļoti nomācoši un mēdz cilvēkus iedzīt liekā stresā.

Sabiedrībā radušais priekšstats par to, ka ātro kredītu kompānijas ir kā bieds un tajās, galvenokārt, strādā nekompetentas un rupjas personas, ir vairāk kā aplams. Jebkurš uzņēmums, tajā skaitā arī šajā sfērā strādājošie, vēlas ideālu komunikāciju ar savu klientu, lai varētu pilnveidot savu pakalpojumu klāstu un piesaistīt jaunus sadarbības partnerus.

Bet, nevajag aizmirst arī par atbildīgu aizņemšanos un šos pakalpojumus izmantot tikai tādā gadījumā, ja ir nopietna vajadzība, turklāt, ja rodas problēmas ar aizdevuma atmaksu, nekavējoties sazināties ar savu aizdevēju. Tas aiztaupīs liekus sarežģījumus un galvassāpes abām darījumā iesaistītajām pusēm.

Vairāk informācijas: http://www.gudriem.lv/atrie-krediti

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: