Aizmirsti par valodas barjeru ar ''Smart Translator''
Publicēts 26. martā, 2020.
Viens no visbiežāk izteiktajiem iemesliem, kas attur cilvēkus no ceļošanas ir valodas barjera. Ikviens, kurš nerunā brīvi svešvalodā saprot, cik ļoti tas spēj ierobežot daudzas lietas. Neveiklības sajūta, kad nepieciešams pajautāt pareizo virzienu kādam uz ielas, nemaz nerunājot par plašāku dialogu. Lai gāztu šo valodas barjeru un dažādu tautību cilvēki spētu savā starpā saprotami komunicēt ir izveidota ''Smart Translator'' tehnoloģija - ierīce, kas sekundes laikā pārtulkos tevis ievadīto informāciju nepieciešamajā valodā.

Ceļošana nav vienīgā lieta, kas izpaliek cilvēkiem ar valodu zināšanus trūkumu. Tāpat tas spēj ietekmēt arī karjeru un profesionālo izaugsmi. Nereti cilvēki izvairās apgūt profesiju vai strādāt amatā, kas ir starptautisks, baidoties, ka valodas nezināšana varētu sagādāt problēmas.

Bet, vai esi kādraiz aizdomājies kā politiķi vai ietekmīgi uzņēmēji spēj saprotami komunicēt savā starpā pārstāvot divas pilnīgi dažādas valodas? Tāpēc, ka viņiem ir pašiem savi tulki. Tā vietā, lai tērētu savu laiku un apgūtu valodu, viņi strādā ar cilvēkiem, kuri pārzina vairākas valodas un palīdz vadīt komunikāciju ar nepieciešamajām personām. 

Tagad to vari arī Tur! Tulks, kurš vienmēr ir kabatā un pa rokai. Turklāt, daudz lētāk!

Risinājums ir te - Smart Translator 

 

''Smarts Translator'' ir tehnoloģija, kas spēj mainīt to kā komunicē ar citiem, ceļo un ieazīsti pasauli. Šis balss tulkotājs vienā acu mirklī pārtulkos ierunāto informāciju vairāk kā 30 valodās! Izcila skaņas kvalitāte, viegli pārnēsājams - ''Smart Translator'' kļūs par tavu iecienītāko ceļabiedru. 

-Komunicē brīvi vairāk kā 30 valodās
-Viegla lietošana - savieno ''Smart Translator'' ar telefona Bluetooth un sāc izmantot ierīci.
-Uztveršana līdz pat 10 metru attālumā 
-Droša un izturīga baterija

 

 Iegādājies ''Smart Translator'' oficiālajā interneta lapā un saņem to ar piegādi uz mājām! Tieši tagad ir iespēja iegādāties ''Smart Translator'' ar 50% ATLAIDI!

Nenokavē un iegādājies savu ''Smart translator'': https://bit.ly/smart-translator-buy 

 


Komentāri (4)
Roberts: Interesētu lietotāju atsauksmes ...
07/04/2020 14:37
Juris Sproģis: Labprāt izmēģinātu, bet cena ir diezgan liela
07/04/2020 16:02
simonitāte: un kā dabā viņš strādā - čangali saprastu ?
29/05/2020 10:45
daugulis: Man šo vajag!
13/08/2021 13:56
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: