5 idejas lieliskām dāvanām
Publicēts 30. oktobrī, 2015.
Dāvana, nereti mēdz būt atkarīga kā no saņēmēja gaumes un vaļaspriekiem, tā no sezonas, kad dāvinām dāvanu un svētkiem, uz kādiem dāvana tiek dāvāta. Varam izvēlēties gan Ziemassvētku tipa dāvanas, gan dāvanas sievietei, gan vīrietim, bērnam, draugiem vai priekšniekam. Katram mēs dāvanu izvēlēsimies nedaudz citādāk, sekojot citiem padomiem.

Šoreiz no visa nedaudz – piecas lieliskas dāvanu idejas sievietei, vīrietim, bērnam, priekšniekam un labākajam draugam, ko dāvināt Ziemassvētkos. 

Sāksim ar lielisku dāvanu sievietei. Vispirms, sievietes mūsu dzīvē mēdz būt dažādas – mīļotā sieviete, laba draudzene, mamma, māsa u.c. Dāvana mammai vai mīļotajai sievietei tiks izvēlēta atšķirīgi. Piemēram, smaržas ir dāvana, ko brīvi varam dāvināt jebkurai sievietei neatkarīgi no tā, cik tuvi un labi pazīstami esam. Tomēr smaržas ir arī viena no riskantākajām dāvanām – jāsaprot, kādas smaržas sievietei vislabāk patiks, ja apjaušam vismaz rūgtas vai saldas, orientēties būs nedaudz vieglāk. Turklāt, vienmēr var turēties pie klasikas arī smaržu izvēlē. Lieliska dāvana sievietei būs arī atmiņu dāvana – vai nu tas būs kāds romantisks piedzīvojums kopā ar mīļoto, vai dāvanā mammai – biļetes uz viņas mīļāko jaunas dienu mūzikas grupas koncertu – šādu dāvanu novērtēs vienmēr. 

Dāvana vīrietim, ne mazāk kā sievietēm, var būt sarežģīta pēc tā, cik labi apdāvināmo pazīstam, un cik tuvās attiecībās esam. Arī tas, ar kādiem hobijiem vīrietis aizraujas ir būtiski. Arī šeit lieliski piemērota var būt atmiņu dāvana – lidojums ar deltaplānu, brauciens ar kartingu. Piemērotas būs arī dažādas tehnisko iekārtu dāvanas, ja vīrietis ar to aizraujas. Datorspēļu faniem – jā, arī pieauguši vīrieši labprāt reizēm spēlē kādu datorspēli – jaunākā spēle būs laba izvēle. Kaklasaiti gan nedāviniet!

Priekšniekam, vai priekšniecei, visdrošāk dāvināt kaut ko tādu, kas būs noderīgs ikdienā un, iespējams, lietojams arī ofisā. Te viss atkarīgs no tā, kāds jūsu priekšnieks ir un, cik labi viņu pazīstat. Ja priekšnieks ir ofisa dvēsele, jautrs un ar humora izjūtu, tad dāvanu var izvēlēties ar krietni plašākām iespējām – arī smieklīgu un jautru. Lielā kafijas krūze ar kādu priekšnieka spārnotu teicienu varētu būt ļoti jauka un jautra dāvana. Tomēr, ja priekšnieks drīzāk ir konservatīvs un nopietns, var pieturēties pie konservatīvākiem risinājumiem. Ļoti atzītas dāvanas būs dažādi suvenīri un biznesa interjera dekoratīvie priekšmeti, pie kuru izvēles būs krietni vien jāpiedomā. Turklāt, jāpievērš uzmanība priekšnieka personībai un tam, kā līdz šim jau iekārtots viņa ofiss – vai tas iederēsies esošajā interjerā, vai gribēsies drīzāk noslēpt dziļākajā plauktā. 

Ar dāvanām bērniem, savukārt ir vienkāršāk. Te viss atkarīgs no vecuma un tā, cik daudz varat atvēlēt dāvanas iegādei. Mazākiem bērniem meklēsim dāvanas, kas gan attīsta, gan priecē, ir drošas un košas, kamēr lielākiem bērniem jau meklēsim specifiskākas dāvanas – datorspēles, konstruktorus, sporta inventāru vai ar mūziku saistītas lietas. 

Draugiem dāvanas izvēlēties ir visvienkāršāk. Tie ir cilvēki, ko pazīstam lieliski, ar kuriem kopā piedzīvotas gan patīkamas, gan biedējošas situācijas, gan, iespējams, tādas, par kurām nevienam stāstīt nedrīkst. Te nu viss atkarīgs no draugu humora, hobijiem un paša dāvinātāja noskaņojuma. Varam izvēlēties fantastisku atmiņu dāvanu, sniedzot iespēju izlēkt ar izpletni, vai doties lidojumā ar gaisa balonu. Varam vienoties kopā ar citiem draugiem un uzdāvināt neaizmirstamu braucienu slēpot. Varam uzdāvināt kādu unikālu vai neparastu priekšmetu virtuvei, ja zinām, ka draugam patīk gatavot ēst. Vai izvēlēties kādu smieklīgu nieciņu apkopojumu, kas liks atcerēties bijušos piedzīvojumus un iesaistīties jaunos.

Iepazīsties ar plašo interneta veikala 220.lv dāvanu piedāvājumu - http://220.lv/lv/davanas_un_svetki 

 


Komentāri (1)
Parfums: Zināsim kur dāvanas meklēt :)
04/07/2016 19:23
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: