“Grazette of Sweden” - līderis matu kopšanas jomā
Publicēts 22. decembrī, 2015.
Ziemā, kad laikapstākļi cilvēkus nelutina ar saulīti un pietiekamu vitamīnu devu, ir ļoti būtiski par sevi parūpēties pašiem. Liela uzmanība ir jāpievērš matiem, īpaši daiļā dzimuma pārstāvēm, jo ziemā mati mēdz palikt sausi, zaudēt spīdumu, kā arī viegli lūzt.

Lai tā nenotiku, saviem matiem ir jāsniedz profesionāla un proteīniem bagāta kopšana. Kā norāda zviedru profesionālās kosmētikas ražotāja "Grazette of Sweden" pārstāvja SIA "Grazette" Latvijā īpašnieks, zviedru frizieris, Gunnars Karlens, liela nozīme galvas ādas un matu veselībai ir tam, ar kādu šampūnu un kondicionieri tiek kopti mati un galvas āda.

"Ikvienam cilvēkam būtu jāsaprot, cik liela nozīme mūsu ikdienā ir tam, ar ko barojam mūsu galvas ādu un matus. Cilvēki bieži vien, sākot lietot "Grazette of Sweden" produkciju, ir patīkami pārsteigti, cik mīksti, kopti un mirdzoši paliek mati. Atšķirībā no citu ražotāju matu kopšanas produktiem , kuri dažkārt piepilda matus ar ķimikālijām, ”Grazette of Sweden” profesionālo matu kopšanas līdzekļu sastāvā ir garantētas augstākās klases izejvielas. To sastāvā nav silikona un parabenu,” piebilst Gunnars Karlens.

Viņš arī skaidro,ka ”Grazette of Sweden” matu kopšanas līdzeļi ir izstrādāti speciāli Ziemeļeiropas cilvēku matu tipam.

"Grazette of Sweden" ar vairākām produktu līnijām turpina pārliecināt vairākus tūkstošus klientu Latvijā, kā to darījusi jau vairāk kā 20 gadus.

Sērijas "XL Concept" sastāvā īpaši ir jāizceļ esošais keratīns, bērzu ekstrakts, saulespuķu un zaļo ābolu ekstrakts kā arī argāna eļļa. Šie produkti ne tikai kopj un atjauno matus un galvas ādu, bet arī aizsargā no kaitīgā UV starojuma.

Tiem, kam patīk spēcīgāks aromāts, ieskām sēriju”Crush” . Šampūns, matu maska un izsmidzināmais balzāms ir ar kopējo nosaukumu –wonder ( brīnums).

"Grazette of Sweden" rūpējas arī par vīriešiem.-produktu sērija ”XL Masculin”.

"Grazette of Sweden" matu kopšanas līdzekļu kolekcijas atradīsiet veikalu tīklos SKY un Rimi Hypermarketos, Veselības centrā 4, salonā ”Karlen” .

Sadarbībā ar "Rimi" līdz gada beigām, viss ”Grazette of Sweden” sortiments pieejams ar īpašām atlaidēm, lai sagādātu cilvēkiem iespēju iegādāties iemīļotos matu kopšanas līdzekļus kā Ziemassvētku dāvanu sev vai saviem mīļajiem.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: