“Durbes veltes” produktiem piešķir preču zīmi “Dabīgs produkts”
Publicēts 27. septembrī, 2011.
Lai informētu pircējus par iegādāto produktu dabīgumu un veselīgumu, uzņēmuma “Durbes veltes” ražotajiem kompotiem, marinējumiem un ievārījumiem tiek piešķirta preču zīme “Dabīgs Produkts”.

 

“Dabīgs Produkts” apliecina produktu atbilstību kritērijiem, tie nesatur kaitīgās pārtikas piedevas vai ģenētiski modificētus produktus, kā arī to ražošana atbilst prasībām – apkārtējā vide un ražošanas process neatstāj negatīvu ietekmi uz produkta kvalitāti un dabiskumu.

“Latvijas iedzīvotājiem ir jābūt pārliecinātiem, ka viņi, ieejot veikalā, atpazīs un varēs izvēlēties produktus, kas ir dabīgi un kas nenodarīs kaitējumu veselībai. Prieks, ka Latvijā ir šādi uzņēmumi, kas domā par pircēju labklājību, pieliek visas pūles, lai saražotu kvalitatīvus, veselīgus produktus no vietējām izejvielām un ļauj par to uzzinot, atbilstoši marķējot produkciju,” atzīmē biroja “Dabīgs Produkts” projektu vadītāja Ieva Rozenberga.

“Durbes veltes” ir pārtikas uzņēmums ar klasiskām vērtībām un tradicionālām produktu pagatavošanas metodēm, kas šobrīd piedāvā četras produktu līnijas – ievārījumus, kompotus, dārzeņu salātus un marinējumus. Preču zīme “Dabīgs Produkts” ir piešķirta visiem uzņēmuma ražotajiem produktiem un patērētāji tos var atpazīt pēc īpašā simbola – zaļas lapiņas.

“Cilvēki nereti sūdzas par to, ka dabīgi produkti Latvijas veikalos ir maz vai arī tie nav atpazīstami. Mēs ieguldām lielu darbu, lai savu produkciju padarītu estētiski pievilcīgu un garšīgu, vienlaikus saglabājot visas to dabīgās īpašības un neizmantojot sintētiskās pārtikas piedevas. Mūsdienās kļūst arvien svarīgāk pievērst uzmanību tam, ko ēdam, izvēlēties labāko, lai nebūtu jāsaskaras ar negatīvām sekām, tādēļ, lai padarītu produktus pieejamākus un atpazīstamākus, izvēlējāmies tos marķē,” skaidro “Durbes veltes” pārstāve Evija Kopštāle

Uzņēmuma “Durbes veltes” ražotie ievārījumi un kompoti, pikantie sāļie salāti un marinējumi tiek izgatavoti no Latvijā audzētām izejvielām.Tajos maksimāli saglabāta augļu un dārzeņu dabīgā garša bez sintētisko konservantu un mākslīgu saldinātāju izmantošanas. To iespējams panākt tikai ar tradicionālo karsēšanas metodi, kas nozīmē, ka katra burciņa ir ar rūpēm pagatavots roku darbs.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: